Το ThemaOnline και η WNM τίμησαν τους υποστηρικτές τους – «Συνοδοιπόροι σε όλη αυτή τη διαδρομή» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Όμιλος World News Media έκανε δυναμικά την είσοδό του στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης το 2013 μέσω της ιστοσελίδας ThemaOnline, που πλέον έχει συμπληρώσει 6 χρόνια ζωής, κερδίζοντας την εκτίμηση του κόσμου για την αντικειμενική ενημέρωση που προσφέρει.

Για να φτάσουμε, όμως, εδώ υπήρξαν υποστηρικτές, φίλοι, συμπαραστάτες και γενικά άνθρωποι που εκτίμησαν το όραμα μας για μια καλύτερη κοινωνία.

Αυτούς τους ανθρώπους, λοιπόν, τίμησε την Τετάρτη (09/10) η World News Media σε μια όμορφη βραδιά στο Road Trip στη Λευκωσία.

 

«Πρόκειται για τους αιμοδότες μας, τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μας και ήταν συνοδοιπόροι μας σε όλη αυτή τη διαδρομή» ανέφερε μεταξύ άλλων  ο εκδότης του ThemaOnline και ιδιοκτήτης της World News Media καλωσορίζοντας όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του οράματος με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

 

Ο λόγος για τον Αντώνη Δημητρίου, ο οποίος έκανε και τη δέσμευση ότι τα ενημερωτικά Μέσα μας (ToThemaOnline, ThemaSports, LifeNewwCy, BusinnesNews) θα συνεχίσουν να υπηρετούν τον ίδιο σκοπό, προσπαθώντας να επισημαίνουν τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας με στόχο τη βελτίωσή της.

Στην εκδήλωση που ήταν απόλυτα επιτυχημένη χάρη και στην εξαιρετική φιλοξενία του Road Trip συμμετείχαν φίλοι, εκπρόσωποι διαφημιστικών εταιρειών, πρόσωπα του δημόσιου βίου, πολιτικοί, συνεργάτες και γενικότερα άνθρωποι οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο έδειξαν ότι υπηρετούν τον ίδιο σκοπό.

 

Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση: